Joyim / Jericho reünie concert

Ruim 40 jaar geleden werd jeugdkoor Jericho opgericht door Ad Verhappen. Ze repeteerden in de voormalige Maria Magdalenakerk en verzorgen daar ook de zang tijdens de zaterdagavondmis. Het koor in Braakhuizen-Noord groeide zó goed dat de groep werd opgesplitst in 'jeugd' en 'jongeren'. Zo is Joyim (=Joy in music) ontstaan.

Joyim is nog steeds actief in Geldrop. Niet langer als kerkkoor maar als jongeren zanggroep. Momenteel niet meer met 50 leden zoals vroeger maar nog zéker net zo enthousiast!

U kunt zich voorstellen dat er in 40 jaar veel mensen lid zijn geweest van Jericho en / of Joyim. In de archieven zijn er ruim 120 namen terug gevonden, maar er ontbreekt nog zeker 15 jaar aan gegevens. In die tijd waren computers nog niet zo gebruikelijk en ging alles nog 'met de hand'.
Om zoveel mogelijk oud-leden te bereiken moet Joyim het hebben van mond tot mond reclame!
Kent u iemand die lid is geweest of bent u zelf lid geweest? Dan komt Joyim graag in contact!
Voor meer informatie mailt u naar daboog@hotmail.com of contact u ons via Facebook.

Zaterdagavond 23 maart 2019 om 20.00u geeft Joyim een reünie concert in wijkcentrum de Dreef. Het zou geweldig zijn om samen met zoveel mogelijk oud-leden een aantal nummers in te studeren en voor te dragen aan het publiek! Al ruim 30 personen hebben zich hiervoor aangemeld maar er is nog plek voor veel meer enthousiaste mensen!
Zonder publiek geen optreden. Heeft u zin in een muzikale avond? Noteer deze datum dan alvast in uw agenda!